Akınlar Tekstil
Alez

E-PVC Özellikleri

E-PVC Özellikleri

PVC emulsion : % 100 e-PVC, su geçirmez, nefes almaz.Fitalatsız

Alez olarak bilinen sıvı geçirmez yatak koruyucu , örme ve kapitone kumaşlar(Genelde kısaltılmış olarak PVC diye kullanılır.) oldukça geniş kullanım alanı olan bir plastik polimer.

Sıvı Geçirmezdir.
Nefes Almaz.
Ürün üretiminde Fitalat kullanılmamaktadır.yani PVC Kaplamalar FİTALATSIZ (Ftalat Free ) dır.

Baskı dayanaklılık gösterirken 120 derecedeki sıcaklığa kadar alt PVC kaplaması herhangi bir şekilde erime,sıvı geçirmez özelliğini kaybetme gibi problem oluşturmamaktadır.Bunun yanı sıra PVC kaplaması yatakta kesinlikle ses yapmaz ve yatak yüzeyindeki duruşu yatak hissini kaybettirmez.

Kullanımı kolaydır.Paket açıldıktan sonra yıkama önerisi gösterilir.Mutfak-Yastık-Yatak alezi olmak üzere bir çok seçenekte kullanılır.

4 Köşe Lastikli(Elastik Bantlı) ve FITTED YATAK KORUYUCU tercihinize göre yatağınızı sarar bu nedenle yatağınızın ölçüsüyle aynı ebatta seçim yapmalısınız.

Alezler, en basit haliyle, yatak koruyucularıdır. Yatak alezi farklı biçimlerde, farklı kumaş yapılarıyla üretilir. Yatak koruyucu alez kullanarak, yataklarınızı uzun süre boyunca herhangi bir hasar almadan kullanabilirsiniz. Alez kullanımı, yatakları her türlü dış etmene karşı korur. Alezler yatakların uzun yıllar boyunca kullanılabilmesini sağlamanın yanında, yataklarda bakteri ve mikrop oluşumunu da engeller. Alez yatak koruyucuları, oldukça pratik bir şekilde yataklara takılır ve çıkarılır. Yatakların büyük ve hantal yapıda olması temizlenmelerini meşakkatli kılabilir. Fakat yatak koruyucuları sayesinde, yataklar çok daha hijyenik bir şekilde kullanılabilir. Kullandığınız lastikli alezi kolayca çıkarıp yıkayarak tekrar takabilirsiniz. Kendi yatağınızın boyutuna göre alacağınız yatak koruyucu ürünleri sayesinde çok daha kaliteli bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu sayede yatağınız her daim hijyenik bir durumda kalır.

Whatsapp